Ajankohtaista

Edut, kampanjat ja uutiset

Showroomin rakentaminen on alkanut!

Esillä Arronetin, Grandezzan ja Sargon malleja
Showroomissa nähtävillä on kattava valikoima eri malleja merkeiltä Arronet, Grandezza ja Sargo. Läpi talven aukiolevassa liikkeessämme pääset tutustumaan helposti ja yksityiskohtaisesti näihin eri malleihin. Tervetuloa tutustumaan mallistoon kahvikupposen kera Joensuunkadulle.

Konewuorio ja Astrum Vene yhdistävät markkinointinsa ASTRUM-liikemerkin alle

Markkinointiyhteistyö auttaa venemerkkejä menestymään entistä paremmin alati kovenevassa kilpailussa.
Konewuorio Oy:n ja Astrum Vene Oy:n edustamat venebrändit myydään jatkossa ASTRUM-liikemerkillä. Markkinointiyhteistyö auttaa venemerkkejä menestymään entistä paremmin alati kovenevassa kilpailussa.

Uusi Grandezza 37 CA

Todellinen katseenvangitsija!
Uusi Grandezza 37 CA tarjoaa kaiken tarvitsemasi täydellisiin hetkiin vesillä. Lisätiedot artikkelista!

Tutustu esittelyvideoomme!

Olemme täyden palvelun auto- ja venetalo Salossa
Astrum Vene on täyden palvelun venetalo, joka tarjoaa yhdessä Kone Wuorion kanssa uusia veneitä merkeiltä Grandezza, Sargo, Arronet ja Barchetta. Tarjoamme myös laajan valikoiman laadukkaita vaihtoveneitä, lisäksi välitämme moottori- ja purjeveneitä

Uusi Grandezza 34 OC

Kun haluat nauttia matkasta
Grandezza 34 OC on täydellinen muotoilun ja suorituskyvyn yhdistelmä. Veneen kaikki ominaisuudet on suunniteltu tekemään merellisestä kokemuksestasi täydellisen, olitpa sitten pidemmällä matkalla perheesi kanssa lempivesilläsi tai nauttimassa herkullista illallista ystäviesi kanssa tähtitaivaan alla.

Barchetta 26 Open Cruiser on Vuoden Avovene!

Kyseinen tunnustus annettiin Vene 17 Båt -messuilla.
Astrum Veneen jälleenmyymä Barchetta 26 Open Cruiser sai Vene 17 Båt -messuilla tunnustusta työstään. Kyseinen vene palkittiin messutapahtuman vuoden avoveneenä!

Venemestari Jan Sjölund koeajaa Grandezza 25 S:n!

Kurkkaa youtuben videosta, mitä herra piti mallista
Grandezza-perheen uusin tulokas säväyttää myös Venemestarit lehden päätoimittajaa. Jutun linkistä pääset kuulemaan herran mietteet kokonaisuudessaan!

Onnistuneet Venexpot takana

Astrum Veneen väki kiittää kaikkia messuvieraita!
Astrum Vene kiittää kaikkia Venexpon messukävijöitä! Tapahtuma oli onnistunut ja Grandezzan uutuudet kiinnostivat messuvieraita.

Vieläkö veneesi kaipaa talveksi säilytyspaikkaa?

S-Marinista tai Söljeholmenin Marinasta sitä löytyy!
Lokakuun puolivälin tienoilla on perinteisesti jo viimeistään siirretty veneet huollon kautta talviteloille. Mikäli veneelläsi ei vielä ole talveksi paikkaa, löydät siihen helposti ratkaisun Astrumin kautta!

Salon Showroomin rakentaminen on jälleen alkanut!

Koko Grandezza -mallisto talven ajan nähtävillä Salossa
Silloin kun asiakkaat päättävät laittaa veneet talviteloille, meillä Astrumissa Showroom kokee mielekästä piristystä. Talven läpi avoinna oleva venenäyttelymme esittelee parhaiten mm. Grandezzan koko malliston, jolloin asiakkaan luvalla pääsee myös sisätiloihin tutustumaan. Rakentaminen on nyt virallisesti alkanut, sillä ensimmäiset Grandezzat on tuotu jo sisälle!
Back to top