Ajankohtaista

Tuoreimmat kuulumiset meiltä ja maailmalta

Uusi Grandezza 37 CA

Todellinen katseenvangitsija!

Uusi Grandezza 37 CA tarjoaa kaiken tarvitsemasi täydellisiin hetkiin vesillä. Leveän takaliukuoven avaamalla salonki ja avotila yhdistyvät yhdeksi tilavaksi kokonaisuudeksi. Lasinen kattoluukku ja avotilan katos aukeavat napinpainalluksella ja luovat avoveneilyn tunnelman. Vaikuttava muotoilu, helppo ohjattavuus ja viihtyisät sisätilat tekevät jokaisesta matkasta sekä innostavan että rentouttavan.

Pääkäynti veneeseen tapahtuu perästä laajan uimatason kautta, jossa sijaitsevat myös säilytyslokerot lepuuttajille ja muille kiinnittymisvarusteille. Kuljettajan oma uloskäynti styyrpuurin leveälle ja syvälle sivukannelle mahdollistaa helpon ja turvallisen rantautumisen sekä kiinnittymisen, tarvittaessa vaikka pelkästään kuljettajan toimesta.

Veneen viihtyisänä olohuoneena, matkustamona, ateriointi- ja viihtymistilana toimii avara ohjaamo/salonki. Salongissa paapuurin puolella on kookas L-sohvaryhmä ja vastakkaisella puolella erittäin tilaavat kaapistot sekä valmius TV:lle. Sohvat on sijoitettu siten, että kaikilla matkustajilla on erinomainen näkyvyys ulos, myös matkustamisen aikana. Sohvaryhmä pöytineen on mahdollista muuttaa haluttaessa vuoteeksi, jolloin salonki muuntuu yöpymiseen soveltuvaksi kolmanneksi kajuutaksi. Salongin takaseinänä on rosterikehyksinen lasiseinäelementti, joka avattaessa muodostaa taka-avotilan kiinteän L-sohvan kanssa suuren avaran tilan yhdessäoloon.

Innovatiivinen pohjaratkaisu, suuret runkoikkunat, helppo ohjaus ja vaikuttava muotoilu 

Veneen keskellä olevassa kabiinissa on kaksi erillistä tilavaa vuodetta, joista voidaan lisäpatjan avulla muodostaa myös leveä parivuode (2mx2m). Veneessä on erillinen tekninen tila sähkölaitteille ja lisävarusteille, mikä helpottaa laitteiden tarkistuksia ja huoltoa.

Sisustuksen värimaailma tulee olemaan harmonisen tyylikäs ja edustamaan viimeisintä kansainvälistä suuntausta. Veneen kaikki ominaisuudet on suunniteltu tekemään merellisestä kokemuksestasi täydellisen, olitpa sitten pidemmällä matkalla perheesi kanssa lempivesilläsi tai nauttimassa herkullista illallista ystäviesi kanssa tähtitaivaan alla.

Tekniset tiedot:
Pituus: 11,55 m
Leveys: 3,50 m
Syväys: 0,70/ 1,20 m
Paino: 7500 kg
Henkilömäärä: 10
Makuupaikat: 2+2+2
Moottori: 2 x 260 – 350 hv
CE-kategoria: B
Kulutus/ matkanopeus 2,8 l/mpk (arvio)
Polttoainetankin tilavuus 650 l
Vesitankin tilavuus 260 l
Septitankin tilavuus 160 l
Huippunopeus 34 – 36 kn (arvio)
Matkanopeus 24 – 26 kn (arvio)

Lisätiedot Grandezzan omilta sivuilta, klikkaa tästä > 

Lähde: Grandezzan lehdistötiedote

Back to top