Ajankohtaista

Tuoreimmat kuulumiset meiltä ja maailmalta

Vieläkö veneesi kaipaa talveksi säilytyspaikkaa?

S-Marinista tai Söljeholmenin Marinasta sitä löytyy!

smarin3._MUOK

Lokakuun puolivälin tienoilla on perinteisesti jo viimeistään siirretty veneet huollon kautta talviteloille. Mikäli veneelläsi ei vielä ole talveksi paikkaa,
löydät siihen helposti ratkaisun Astrumin kautta!

Hirvensalossa on Marina, joka täyttää useimpien kippareiden vaativimmatkin toiveet. Suojainen paikka omalle veneelle, kaikki palvelut ja lyhyt matka Airistolle. S-Marin sijaitsee suojaisessa Haarlan salmessa. Matkaa Airistolle on vain mailin verran. Satamassa syväys on 2 – 3,5 metriä ja tilaa on yli 200:lle veneelle. Autolla Turun keskustasta Hirvensaloon ajaa noin 15 minuutissa. S-Marinissa ei ole pelkoa kutsumattomista vieraista, sillä alue on aidattu ja ympäri vuorokauden vartioitu. Alueelle pääsevät avaimilla ainoastaan venepaikan haltijat. S-Marinissa on yhteensä 5 000 m² lämmintä säilytystilaa, joten talviteloille sisä- ja ulkotiloihin mahtuu reilusti yli 300 venettä.

Lisätiedot S-Marinin talvisäilytyspaikasta löydät täältä >

Söljehomenissa on talvisäilytystä varten 1200 neliötä lämmintä ja 2100 neliötä kylmää hallitilaa. Asiakkaiden on helppo saapua Söljenholmeniin, sillä yksi laituri on varattu pelkästään veneille, jotka tuodaan huoltoon tai talvisäilytykseen. Lisäksi Söljeholmen palvelee asiakkaitaan veneilykauden kaikissa vaiheissa. Tarjolla on muun muassa talvisäilytykseen liittyvä huoltopaketti haluamassasi laajuudessa. Voit sisällyttää palveluun esimerkiksi veneen pohjan pesun, siivouksen, pohjamaalauksen, vetolaitteen maalauksen, vahaukset sekä navigointilaitteen ja moottorin huollot. Palveluun sisältyy myös veneilykauden alkaessa koeajo ja vaadittavat tarkistukset, että kaikki toimii kuten pitääkin.

Lisätiedot Söljeholmenin talvisäilytyspaikasta löydät täältä > 

Palvelut kattaavat talvisäilytyspaikan lisäksi veneen noston ja laskun, sekä pukit jonka päällä vene on. Mikäli mielenkiintosi heräsi, olethan meihin nopeasti yhteydessä!

S-MARIN OY
PALVELEMME: Ma-Pe 8-17
PUHELIN: 044 725 1066 tai 044 725 1065
SÄHKÖPOSTI: timo.koli@s-marin.fi
ari.hirvonen@s-marin.fi

SÖLJEHOLMEN MARINA
PALVELEMME: Ma-Pe 8-16
PUHELIN: 040 869 9448
SÄHKÖPOSTI: ronny.blomqvist@soljeholmenmarina.fi
OSOITE: Kasnäsintie 502, 25900 Taalintehdas

 

Back to top