SARGO

Kaikilla keleillä – vesillä kuin vesillä

Sargo-veneet yksinoikeudella Suomessa vain Astrum Veneestä! Sargo-brändin lupauksena on tarjota Suomessa rakennettu joka sään vene vaativille käyttäjille – niin ammattilaisille kuin huviveneilijöille. Pohjanmaan rannikolla veistetty kattava kotimainen Sargo-veneiden mallisto on upea taidonnäyte jopa 50-vuotisesta veneenveiston kokemuksesta.

Sargo edustaa järkevää monikäyttövenettä, joka on rakennettu kestäväksi, tarjoaa erinomaiset ajo-ominaisuudet jopa vaativissa meriolosuhteissa ja on omistajalleen rahanarvoinen investointi. Sargon runsas perusvarustus voi olla usein miltei yhtä kattava kun kilpailijan lisävarustus. Jokaiseen Sargoon saat sertifioituna tehdasasetuksena maailmankuulun Volvo Penta -dieselmoottorin, mikä varmistaa yhteensopivuuden perävetolaitteen, itse moottorin ja Sargo-rungon välillä.

Sargo-veneet tunnettiin aikaisemmin Minor-merkkisinä, mutta kesäkuussa 2014 päätettiin lanseerata täysin uusi Sargo-brändi. Nimi istuu paremmin myös yhä kasvaville kansainvälisille markkinoille. Silti Sargon perinteet perustuvat pitkään ja todistettuun tietotaitoon. Sargo-veneiden avainominaisuudet ovat luja laatu, turvallisuus sekä urheilullisuus.

SARGO-MALLIT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua tarkemmin valmistajan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.

SARGO EXPLORER -MALLIT

Back to top