GRANDEZZA

Suomen myydyin matkavene

Grandezza-veneet yksinoikeudella Suomessa vain Astrum Veneestä! Kotimainen vuonna 1990 perustettu Finn-Marin Ltd valmistaa Suomessa  Grandezza- ja Finnmaster-veneitä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kokkolassa ja tuotantolaitokset Kokkolassa ja Kalajoella.

Grandezza-veneiden tuotannossa, raaka-aineissa ja veneisiin asennettavissa moottoreissa huomioidaan aina viimeisimmät ympäristönormit. Tuotekehityksen lisäksi Finn-Marin panostaa huolelliseen laaduntarkkailuun. Marraskuussa 2007 avatussa uudessa venetehtaassa on mm. testaus- ja koekäyttöallas, jossa kaikille valmistuneille Grandezzoille suoritetaan yksityiskohtainen testaus- ja koekäyttöohjelma.

Grandezza-veneiden kaunis muotoilu ja korkealuokkainen laatu on saanut ansaittua huomiota myös kansainvälisillä markkinoilla. Tämän ansiosta Grandezza-veneiden tuotannosta jopa 70 % suuntautuu vientiin muun muassa Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Grönlantiin, Iso-Britanniaan, Sveitsiin, Kreikkaan, Ukrainaan, Venäjälle ja Baltian maihin.

GRANDEZZA-MALLIT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua valmistajan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.

VARUSTELE OMA GRANDEZZASI

Kokeile Grandezza-venelaskurimme avulla minkälainen on unelmiesi Grandezza. Valitse haluamasi malli, moottori ja tarpeidesi mukaiset varusteet. Voit myös lisätä vaihtoon tarjoamasi nykyisen veneen tiedot ja saat arvioidun hintalaskelman uudesta Grandezzasta. Täyttämällä yhteystietosi voit lähettää yhteenvedon kätevästi sähköpostiisi.

Avaa Grandezza-venelaskuri

Back to top