ARRONET

Kestävyyttä kaikkiin olosuhteisiin

Arronet-veneet yksinoikeudella Suomessa vain Kone Wuoriosta! Vuonna 1992 perustettu Arronet AB on erikoistunut laadukkaiden alumiiniveneiden tuotantoon. Markkinoiden kattavin valikoima alumiiniveneitä suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun käsityönä Ruotsin Östhammarissa. Veneet rakennetaan turvallisiksi ja pohjoisen luonnonvoimia hyvin kestäviksi – erikoisvalmisteiset ilmatyynyt pitävät veneen pinnalla, vaikka laivan runko täyttyisi vedellä.

Veneissä käytettävä alumiini on äärimmäisen hyvin suolaa ja ikääntymistä kestävää. Käytettävät materiaalit valitaan paitsi korkean laadun, myös niiden kierrätettävyyden perusteella – ylijäävää materiaalia ei koskaan heitetä pois.

Arronet-veneet kulkevat erityisen vakaasti merellä millä tahansa säällä ja tekevät veneilystä nautinnon. Lujarakenteisessa, turvallisessa ja huoltovapaassa Arronet-veneessä ei ole lainkaan murtuvia saumoja, muoviosia, niittejä tai kuoriutuvaa maalipintaa. Laadukkaat materiaalit takaavat nopean ja helpon veneilyelämyksen.

ARRONET-MALLIT

Mallien teknisiin tietoihin ja ominaisuuksiin voit tutustua valmistajan sivuilla. Linkit oheisissa kuvissa.

Back to top