Ajankohtaista

Edut, kampanjat ja uutiset

Konewuorio ja Astrum Vene yhdistävät markkinointinsa ASTRUM-liikemerkin alle

Markkinointiyhteistyö auttaa venemerkkejä menestymään entistä paremmin alati kovenevassa kilpailussa.
Konewuorio Oy:n ja Astrum Vene Oy:n edustamat venebrändit myydään jatkossa ASTRUM-liikemerkillä. Markkinointiyhteistyö auttaa venemerkkejä menestymään entistä paremmin alati kovenevassa kilpailussa.

Helsingin Uivat 16.-19.8.

Suomen suurin venenäyttely!
Voimme ylpeänä kertoa, että uusi Grandezza 37 OC ensiesitellään Helsingin Uivissa! Lisäksi nähtävillä on muuta Grandezza mallistoa.

Uusi Grandezza 37 CA

Ensiesittely 16.8. Helsingin Uivassa
Uusi Grandezza 37 CA tarjoaa kaiken tarvitsemasi täydellisiin hetkiin vesillä. Lisätiedot artikkelista!

Grandezza Weekend 6.-7.7.2018!

Jo kahdeksatta kertaa järjestettävä Grandezza Weekend tulee taas!
Grandezza Weekend järjestetään jo 8. kertaa Kasnäisissä 6.-7.7. Osallistu mukaan yhdessä ystävien tai perheen kanssa, Tapahtumassa ei tarvitse jäädä yksin, vaan luvassa on yhdessäoloa muiden Grandezza-omistajien kanssa.

Söljeholmenista starttaa kesän koeajot

Koeajettavissa Grandezzan, Sargon ja Arronetin eri mallit
Oletko kiinnostunut koeajosta? Nyt se on mahdollista läpi kesän Grandezza, Sargon ja Arronetin eri malleilla!
Perinteiset Naantalin venemessut starttaavat kesän toukokuun lopussa! Esillä Grandezza 25 S / 28 OC / 34 OC.  Tervetuloa mukaan kesän hienoimpaan venetapahtumaan!

Tervetuloa koeajamaan mallistoa!

Avovesikelit lähestyvät!
Astrum Veneen ja Konewuorion edustamia malleja on mahdollista päästä koeajamaan asiakkaan toiveiden mukaan. Veneiden lasku Showroomista etenee kevätauringon lisääntyessä ja kevään suunnitelmissa on järjestää koeajotapahtumia. Koeajettavissasi on laaja kirjo Grandezzan, Sargon ja Arronetin malleja. Kysy myös muista malleista!

Tutustu esittelyvideoomme!

Olemme täyden palvelun auto- ja venetalo Salossa
Astrum Vene on täyden palvelun venetalo, joka tarjoaa yhdessä Kone Wuorion kanssa uusia veneitä merkeiltä Grandezza, Sargo, Arronet ja Barchetta. Tarjoamme myös laajan valikoiman laadukkaita vaihtoveneitä, lisäksi välitämme moottori- ja purjeveneitä

Kattava venenäyttely avoinna Salossa

Vajaan 1,5h matkan päästä Helsingistä!
Suomen suurin showroom löytyy Salosta, Tule tunnelmoimaan kesän tuulia ympärivuotiseen venenäyttelyymme - kattava mallistomme on näyttävästi esillä ja asiantuntevat myyjämme kertovat mielellään lisää uutuuksista!

Uusi Grandezza 34 OC

Kun haluat nauttia matkasta
Grandezza 34 OC on täydellinen muotoilun ja suorituskyvyn yhdistelmä. Veneen kaikki ominaisuudet on suunniteltu tekemään merellisestä kokemuksestasi täydellisen, olitpa sitten pidemmällä matkalla perheesi kanssa lempivesilläsi tai nauttimassa herkullista illallista ystäviesi kanssa tähtitaivaan alla.
Back to top