Ajankohtaista

Edut, kampanjat ja uutiset

Perinteiset Naantalin venemessut starttaavat kesän toukokuun lopussa! Esillä Grandezza 25 S / 28 OC / 34 OC.  Tervetuloa mukaan kesän hienoimpaan venetapahtumaan!

Tervetuloa koeajamaan mallistoa!

Avovesikelit lähestyvät!
Astrum Veneen ja Konewuorion edustamia malleja on mahdollista päästä koeajamaan asiakkaan toiveiden mukaan. Veneiden lasku Showroomista etenee kevätauringon lisääntyessä ja kevään suunnitelmissa on järjestää koeajotapahtumia. Koeajettavissasi on laaja kirjo Grandezzan, Sargon ja Arronetin malleja. Kysy myös muista malleista!

Tutustu esittelyvideoomme!

Olemme täyden palvelun auto- ja venetalo Salossa
Astrum Vene on täyden palvelun venetalo, joka tarjoaa yhdessä Kone Wuorion kanssa uusia veneitä merkeiltä Grandezza, Sargo, Arronet ja Barchetta. Tarjoamme myös laajan valikoiman laadukkaita vaihtoveneitä, lisäksi välitämme moottori- ja purjeveneitä

Startti veneilykauteen 2018

La 20.1.2018 alk. klo 17.00
Tervetuloa viettämään kanssamme veneilyhenkistä iltaa hyvän ruoan sekä yhteisen viihtymisen merkeissä la 20.1. klo 17.00 alkaen!

Vene 18 Båt 9.–18.2.2018 Helsingin Messukeskuksessa

Esillä olevat veneet: Grandezza 25 S / 28 OC / 28DC/ 34 OC/ 40 FLY
Vene 18 Båt -messut tarjoaa upeita elämyksiä veneilijöille, vesiharrastajille ja kalastajille. Astrum Vene on perinteisesti messuilla mukana koko Grandezza -malliston kanssa!

Kattava venenäyttely avoinna Salossa

Vajaan 1,5h matkan päästä Helsingistä!
Suomen suurin showroom löytyy Salosta, Tule tunnelmoimaan kesän tuulia ympärivuotiseen venenäyttelyymme - kattava mallistomme on näyttävästi esillä ja asiantuntevat myyjämme kertovat mielellään lisää uutuuksista!

Koeaja ensi kesän veneesi lokakuussa Söljeholmenissa!

Järjestämme koeajoviikon yhdessä Konewuorion kanssa
Tervetuloa koeajamaan Astrum Veneen ja Konewuorion valikoimaa Söljeholmeniin viikolla 43! Sovi oma koeajosi myyjien kanssa!

Uusi Grandezza 34 OC

Kun haluat nauttia matkasta
Grandezza 34 OC on täydellinen muotoilun ja suorituskyvyn yhdistelmä. Veneen kaikki ominaisuudet on suunniteltu tekemään merellisestä kokemuksestasi täydellisen, olitpa sitten pidemmällä matkalla perheesi kanssa lempivesilläsi tai nauttimassa herkullista illallista ystäviesi kanssa tähtitaivaan alla.

Suomen suurin UIVA venenäyttely 17.-20.8. Helsingissä!

Mukana Astrum Vene sekä Konewuorio
Astrum Vene ja Konewuorio ovat mukana Helsingin Lauttasaaressa järjetettävässä Uiva -venenäyttelyssä. Osastollamme pääset tutustumaan tuttuun Grandezza-mallistoon ja sen 25 S / 28 OC / 33 OC / 40CA -malleihin.
Tule mukaan yksin, ystävien tai perheen kanssa viihtymään yhdessä muiden Grandezza-omistajien kanssa perinteiseen Grandezza Weekendiin!
Back to top